Møbler

Vi tilbyder møbelpolstring af både nye og gamle møbler, herunder også af designklassikere.

Ompolstring af møbler

Møbelpolstrer i Århus og omegn

Hos MJ Autosadelmager er vi meget mere end bare en almindelig autosadelmager. Vi tilbyder møbelpolstring af både nye og gamle møbler, herunder også af designklassikere. Det betyder, at vi kan tilbyde møbelpolstring af biler, seler, både, specialløsninger m.m.

​Vi holder til i Århus V, hvorfra vi servicerer kunder fra Århus N samt det resterende Østjylland.

Møbelpolstring med kvalitet i fokus

Som møbelpolstrer er vi vant til at arbejde med mange forskellige materialer og møbler, herunder også møbler der repræsenterer en stor værdi. Vi udfører altid vores arbejde med stor omhu og respekt for både møbler og materialer.

​Hos os kan du vide dig sikker på, at dine møbler får ompolstring eller ombetrækning med den omhu, som de fortjener – og dette er uden, du behøver at gå på kompromis med prisen. Vi sørger for at give vores kunder så billige priser som muligt.

Giv gamle møbler nyt liv

Der er en charme over gamle møbler, der bliver istandsat og kan bringe nytte mange år endnu. Hvad enten det drejer sig om en gammel sofa eller gamle stole, der måske skulle have været udskiftet, men som får en chance til, står vi til rådighed.

Ikke nok med at ældre møbler bidrager til æstetikken i dit hjem, gavner det også miljøet, når du vælger at få en møbelpolstrer til at gøre dine møbler pæne igen frem for at købe nye.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om os som møbelpolstrer, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål samt vejleder dig ift. møbelpolstring eller vores andre ydelser.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se galleriet  fra vores tidligere projekter her

Få inspiration til dit eget projekt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.