Ompolstring af stole og møbler

Har du en gammel stol, hvor polstringen er gået i stykker, eller som bare trænger til at blive ompolstret?

Ombetrækning af stole og andre møbler

Har du en gammel stol, hvor polstringen er gået i stykker, eller som bare trænger til at blive ompolstret? Så kan vi hos MJ Autosadelmager hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for blandt andet ompolstring af stole, ombetrækning af stole og andre former for møbelpolstring.

Vi holder til i Århus V, og vi løser derfor særligt mange opgaver for kunder, der kommer fra Århus N, Århus C og Østjylland.Har du en speciel opgave, som du ikke lige ved, hvordan skal løses? Så kan vi tilbyde en skræddersyet løsning efter dine ønsker til både pris og det færdige udseende.

Ompolstring af alle typer møbler – også designermøbler

Vi tilbyder ikke kun ombetrækning af stole. Vi tilbyder også ompolstring og ombetrækning af alle andre typer møbler – nye såvel som gamle – og det gælder også dine designermøbler.

​Hos MJ Autosadelmager har vi ansat en uddannet møbelpolstrer med speciale inden for designermøbler, og denne ekspertise kombineret med vores store udvalg af materialer gør, at vi er i stand til at løse alle opgaver inden for moderne møbelklassikere til traditionel møbelpolstring.

​Kontakt os for ompolstring af stole eller andre møbler

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre om vores priser på ombetrækning og ompolstring af stole eller andre typer møbler, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi har stor erfaring inden for faget, og vi har både de rette kompetencer og de nødvendige materialer, der gør os i stand til at tilbyde et professionelt resultat, uanset om der er tale om et nyt eller et gammelt møbel.

​Vi glæder os til at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se galleriet  fra vores tidligere projekter her

Få inspiration til dit eget projekt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Produkter