Varevogn

​Handicapbiler, varevogne og andre specialbiler

Larmer og rumler det for meget i din varevogn? Så kom og få et tilbud på isolering, beklædning mm. til din bil.
Vi tilpasser også din førerstol, så den passer perfekt til dig – så er du sikret en mere behagelig køretur.

Specialindrettelse af biler – Hjælpemidler for handicappede

Hos MJ Autosadelmager er vi eksperter inden for specialopgaver til biler og transportmidler. Vi har i mere end 50 år beskæftiget os med dette, og sørger altid for at holde os ajour med den nyeste viden og teknologi inden for området. Således er vi et firma der kombinerer erfaring med nytænkning, og det kommer vores kunder til gode.

Endvidere elsker vi udfordringer og gør alt hvad vi kan for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Når det kommer til hjælpemidler til handicappede, er vi også erfarne – du kan her på hjemmesiden se billeder af nogle af de mange alsidige opgaver vi har udført i tidens løb, og derved skabe dig et billede af de muligheder der er for at få specialindrettet din bil.

Hjælpemidler for handicappede – vi hjælper jer til at gøre hverdagen lettere

Såfremt du har spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os. I fællesskab med dig finder vi frem til hvorledes vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.

Med os som samarbejdspartner kan du være sikker på at vi finder ind til dine behov, og løser dem med grundighed og professionalisme.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MJ Autosadelmager ApS

Holmstrupgårdvej 250, 8210 Aarhus V

Klik her for rutevejledning

CVR: 36893303

Persondatapolitik

Cookies

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 24 33 50 

E-mail: mail@mjautosadelmager.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07:30-13:00

Mails besvares alle dage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.