Fastholdelse og fiksering

Forhandlere

Handicare
Besøg side
Tlf.: +45 97129622.
Rehabiler
Besøg side
Tlf.:+45 21831733
Langhøj
Besøg side
Tlf.:+45 87411040
Etac
Besøg side
Tlf.:+45 79685833

Hvorfor bruge fastholdelse & fiksering

Der er en ganske god og logisk grund til, at seler er lovpligtigt i Danmark – det redder menneskeliv! Hvert år reddes mennesker fra døden og alvorlige kvæstelser takket være seler i bilen. Chaufføren og passagererne skal altid bruge sele, når de kører i bil på de danske veje, og det er alt sammen for deres egen skyld og sikkerhed.

Her hos MJ Autosadelmager sætter vi en ære i at tilbyde ekstra foranstaltninger, således brugeren sidder bedst muligt fastholdt i sædet under kørsel foruden brug af det originale selesystem i biler/bussen – og vi udfører altid vores arbejde med grundighed og professionalisme – vi føler vi har et ansvar, og det lever vi op til!

Fastholdelse – København, Århus

Vi tilbyder vores services til kunder i hele Danmark. Her på hjemmesiden kan du orientere dig i vores galleri, og således få et billede af de alsidige selesystemer vi tilbyder. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til vores ydelser her. Ved køb af et selesystem, kontakt da venligst en af vores forhandlere.

Vi har åbent 07:30-16:30

Top