Ompolstring af bilsæder på nye og gamle biler

Er bilens sæder nedslidte, og trænger de til at blive ompolstret, eller kunne du bare godt tænke dig at give dem et helt nyt look? Så er du kommet til det rette sted. Hos MJ Autosadelmager ApS finder du en lokal autosadelmager i Århus, og vi har mange års erfaring med ompolstring af bilsæder, som vi blandt andet udfører for bilejere i Århus V, Århus N og resten af Midt- og Østjylland.

Vi står klar til at løse enhver opgave

Listen er lang over alle de forskellige opgaver, som vi har løst for vores kunder i løbet af årene. Det gælder lige fra de helt traditionelle opgaver som diverse reparationer, nyt læder i bilen, ny himmel, dørplader med mere til de lidt mere utraditionelle opgaver som for eksempel en helt ny kabine til denne gamle Escalibor.

Vi tilbyder kompetent rådgivning ved ompolstring af bilsæder

Med mange års erfaring inden for blandt andet ompolstring og reparation af bilsæder står vi klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning i forbindelse med blandt andet:

  • Farvevalg
  • Materialevalg
  • Udformning.

På den måde kan vi sikre os, at du får den bedst mulige løsning både i forhold til dine ønsker til udseendet og i forhold til den pris, du ønsker at betale for ompolstring og renovering af bilsæder.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis sæderne i bilen trænger til at blive renoveret og sat i stand, står vi hos MJ Autosadelmager ApS klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller ved at ringe til os for at få yderligere informationer eller for at indhente et uforpligtende tilbud på ompolstring af bilsæder.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på autopolstring, og vi har et stort fokus på at levere et flot resultat.