Ompolstring af bilsæder på nye og gamle biler

Renovering af bilsæder efter dine ønsker

Er bilens sæder nedslidte, og trænger de til at blive ompolstret, eller kunne du bare godt tænke dig at give dem et helt nyt look? Så er du kommet til det rette sted. Hos MJ Autosadelmager ApS finder du en lokal​ autosadelmager i Århus, og vi har mange års erfaring med ompolstring af bilsæder, som vi blandt andet udfører for bilejere i Århus V, Århus N og resten af Midt- og Østjylland.

Vi står klar til at løse enhver opgave

Listen er lang over alle de forskellige opgaver, som vi har løst for vores kunder i løbet af årene. Det gælder lige fra de helt traditionelle opgaver som diverse reparationer, nyt læder i bilen, ny himmel, dørplader med mere til de lidt mere utraditionelle opgaver som for eksempel en helt ny kabine til denne gamle Escalibor.

Vi tilbyder kompetent rådgivning ved ompolstring af bilsæder

Med mange års erfaring inden for blandt andet ompolstring, reparation og renovering af bilsæder står vi klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning i forbindelse med blandt andet:

  • Farvevalg
  • Materialevalg
  • Udformning

På den måde kan vi sikre os, at du får den bedst mulige løsning både i forhold til dine ønsker til udseendet og i forhold til den pris, du ønsker at betale for ompolstring og renovering af bilsæder.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos MJ Autosadelmager står vi klar til at hjælpe dig med renovering og ompolstring af bilsæder. Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller ved at ringe til os for at få yderligere informationer eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på ompolstring og renovering af bilsæder, og vi har et stort fokus på at levere et flot resultat.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MJ Autosadelmager ApS

Holmstrupgårdvej 250, 8210 Aarhus V

Klik her for rutevejledning

CVR: 36893303

Persondatapolitik

Cookies

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 24 33 50 

E-mail: mail@mjautosadelmager.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07:30-13:00

Mails besvares alle dage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.