MJ Autosadelmager udfører møbelpostring

Møbelpolstrer i Århus og omegn

Hos MJ Autosadelmager er vi meget mere end bare en almindelig autosadelmager. Vi tilbyder møbelpolstring af både nye og gamle møbler, herunder også af designklassikere. Det betyder, at vi kan tilbyde møbelpolstring af biler, seler, både, specialløsninger m.m.

Vi holder til i Århus V, hvorfra vi servicerer kunder fra Århus N samt det resterende Østjylland.

Møbelpolstring med kvalitet i fokus

Som møbelpolstrer er vi vant til at arbejde med mange forskellige materialer og møbler, herunder også møbler der repræsenterer en stor værdi. Vi udfører altid vores arbejde med stor omhu og respekt for både møbler og materialer.

Hos os kan du vide dig sikker på, at dine møbler får ompolstring eller ombetrækning med den omhu, som de fortjener – og dette er uden, du behøver at gå på kompromis med prisen. Vi sørger for at give vores kunder så billige priser som muligt. 

Giv gamle møbler nyt liv

Der er en charme over gamle møbler, der bliver istandsat og kan bringe nytte mange år endnu. Hvad enten det drejer sig om en gammel sofa eller gamle stole, der måske skulle have været udskiftet, men som får en chance til, står vi til rådighed.

Ikke nok med at ældre møbler bidrager til æstetikken i dit hjem, gavner det også miljøet, når du vælger at få en møbelpolstrer til at gøre dine møbler pæne igen frem for at købe nye.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om os som møbelpolstrer, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål samt vejleder dig ift. møbelpolstring eller vores andre ydelser.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MJ Autosadelmager ApS

Holmstrupgårdvej 250, 8210 Aarhus V

Klik her for rutevejledning

CVR: 36893303

Persondatapolitik

Cookies

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 24 33 50 

E-mail: mail@mjautosadelmager.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07:30-13:00

Mails besvares alle dage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.